Barion Pixel

Vendégkönyv

Új bejegyzéshez kattints ide!


Nagyon szépek!


Kedves Eszter!

Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű csokrokat. Még ott helyből akartam egy sms-t dobni, hogy pont olyan, mint amit elképzeltem, de aztán elsodortak az események… :)
Tényleg nagyon szép lett, kicsi, ízléses, szolid, elegáns. Szóval eltaláltad pedig nem volt könnyű :)
Köszönöm és további virágozó sikereket neked!

Éva


Kedves Eszter,
Mindent nagyon szépen köszönünk, csak csatlakozni tudok az előttem hozzászólókhoz. Maximálisan megvoltunk elégedve. Ilyen virág kompozíciókra gondoltunk, de leginkább a hozzáállásod, a körültekintésed, kedvességed ami nagyon szimpatikus számunkra.
Még egyszer köszönjük! :)

 


Kedves Eszter!

Fantasztikus segítséget jelentettél számunkra az esküvői készülődés során, nagyon szépen köszönjük. Önállóság, rugalmasság, ötletesség, megbízhatóság és precizitás…ezekre mind szükségünk volt ahhoz, hogy külföldről is meg tudjuk szervezni a nagy napot. A te munkádban mindezeket meg is kaptuk és bár nem is akartunk tökéletes esküvőt…valahogy mégis az lett! Köszönjük és sok további szép munkát kívánunk.

Ági és Balázs


Kedves Eszter!

Köszönöm, hogy életem eddigi legfontosabb napját, az esküvőm napját széppé és teljessé tetted. Az esküvői csokor és díszek miatt kezdetekben aggódtam kicsit, mert nem a szakterületem és nehéz volt elképzelni, hogy milyen is lesz a csokor vagy a dísz, amiről beszélgetünk, még akkor is, amikor pontos nevekről egyeztettünk, képeket nézegettünk. A találkozásunk és beszélgetéseink során hasznos tanácsaiddal, türelmeddel a helyes irányba terelgettél (tartós legyen a csokor, egységes legyen, stb..) és úgy érzem, hogy megtaláltuk a közös hangot, és pontosan ráéreztél, hogy mit szeretnék.

A virágokat nagyon szeretem és számomra rendkívül fontos volt, hogy a ruha-csokor, a díszek egységet alkossanak, amelyet TE megvalósítottál, sőt mondhatom, hogy álmaimban sem volt olyan gyönyörű a csokor, mint ahogyan azt elkészítetted, a díszekről nem is beszélve. A csokor elegáns, ízléses volt, a díszek szintén gyönyörűek, de bohókásak voltak, amilyen volt a lagzi helyszíne is, tökéletes volt a harmónia.

Ezúton is köszönöm a kedvességedet, türelmedet, meggyőző tanácsaidat, a pontosságot, az ízlésedet és azt, hogy ilyen gyönyörű virág kompozíciókat kaptunk Tőled.

Szeretettel,

Királyné Kiss Zsuzsanna, Zsuzsi


Eszti,

egyedi igényeinket elégítetted ki tökéletesen fantáziával, szenvedéllyel és hozzáértéssel. Minden kisebb és nagyobb díszítés (asztali és fali díszek, kitűzők) önmagában is gyönyörű kompozíció volt, tökéletes összhangban egymással és a többi dekorációval. A torta élővirágos díszítése egyedi és szuper ötlet volt! Amiben volt elképzelésünk, azt tökélyre vitted, amit teljesen rád bíztunk, abban kiteljesedett odaadásod munkád iránt. A menyasszonyi csokor egy ilyen tökéletesre sikerült meglepetés volt :-). Köszönjük!!!

Tati és Zoli


Nagyon tetszett az esküvői csokor, gyönyörű szép lett, nem volt szívem eldobni a lányoknak!!! Mindenki nagyon dicsérte! Nagyon sokáig megmaradt, azóta is emlegetem, mennyire tetszett!!!!!!!!

Tündi


Kedves Eszter!

Szeretném megköszönni, hogy kisegítettél minket és tökéletesen megcsináltad az interneten kinézett csokrot, majd önállóan hozzáigazítottad a virágdekorációt, ami szintén remek lett. Nélküled ez nekünk idő- és kreativitás hiányában biztosan nem ment volna. :)

Sok-sok hasonlóan elégedett menyasszonyokat kívánok még Neked!
Üdv,
Kati