Barion Pixel

Ajtókoszorúk

Igényes, gondosan összeállított, természetközeli ajtókoszorút szeretnél?

A Nonza galériában jársz, ahol korábbi ajtókoszorúk fotóit találod. Inspirálódj kedvedre a képekből!
Számomra az egyik legkedvesebb téma, végtelen lehetőségekkel, a természet adta szépségekből. Munkáimban igyekszem minél több természetes összetevőt használni, melyek nemcsak a változatosságot, hanem a fenntarthatóságot is biztosítják.

„ALL NATURAL” címkével ellátott ajtókoszorúim kizárólag természetes díszítő elemeket tartalmaznak. Ha Te is ilyenre vágysz, keresd az „ALL NATURAL” feliratot a díszek leírásánál a webshopban.

Webshop

Készleten lévő ajtókoszorúk online rendelése

Egyedi megrendelés

Egyedi ajtókoszorú megrendelésének leadása

Gondoltál rá?

Ajtókoszorút nemcsak az otthonodba az ajtódra tehetsz ki, hanem irodában, hotelben, recepción is gyönyörűen mutat. Ajtó vagy fali díszként is felhasználhatóak. Egy ízlésesen, igényesen összeállított ajtódísz ajándéknak is kitűnő megoldás.

Galéria

“Még mindig ugyanúgy imádom ezt a természetes koszorút, mint első alkalommal”

Edina

„Kedves Eszter, ma kaptam meg a csomagot … Szavakat sem találok, annyira gyönyörű! 😊 Sokaknak tudom semmiség, de én nagyon régóta keresgélek, hogy legalább ötletet, mintát találjak, aztán majdcsak valakivel elkészíttetem, de hogy e kettőt egy személyben megtalálom, álmodni sem mertem volna. Hálás vagyok és nagyon nagyon szépen köszönöm neked, hogy egy ilyen ékszerrel díszíthetem az otthonunkat 💕 Garantálom, hogy lesznek még megrendeléseim tőled! 😉”  

Szilvia

“Kedves Eszter! Nagyon szépen köszönöm a koszorút és az ajtódíszt! Ahogy sejtettem, gyönyörűek!”