Barion Pixel

Advent

Egyedi, igényes adventi koszorút, karácsonyi asztaldíszt vagy ajtódíszt keresel?

A Nonza galériában jársz, ahol korábbi termékek fotóit találod. Inspirálódj kedvedre a képekből!
A téli időszakban sokféle örökzöld áll rendelkezésre, melyeket előszeretettel használok adventi díszeimben. Karácsonykor testünk-lelkünk a melegre vágyik, a belső fényt követve kívül is a csillogás vesz körül minket. A Nonza adventi koszorúkban, ajtódíszekben is megjelennek ilyenkor a csillogóbb díszek, de ebben az időszakban is igyekszem minimalizálni azokat a díszítőelemeket, melyek nem természetes összetevőkből állnak.

A karácsonyi koszorúk, asztaldíszek között is vannak „ALL NATURAL” címkével ellátott darabok, melyek kizárólag természetes díszítő elemeket tartalmaznak. Ha Te is ilyenre vágysz, keresd az „ALL NATURAL” feliratot a díszek leírásánál a webshopban.

Webshop

Készleten lévő karácsonyi díszek online rendelése

Egyedi megrendelés

Egyedi adventi díszek megrendelésének leadása

“Kedves Eszter! Megérkezett a koszorú és gyönyörű szép, nagyon köszönöm! Tökéletes dísze lesz a karácsonyi lakásdekorációnak! :)”

Ráhel

Kedves Eszter! Nagyon köszönöm, meg is érkezett. Szkeptikus voltam, de olyan gondos csomagolással utazott, hogy tökéletes állapotban van. Gyönyörű, és külön öröm, hogy nekünk még jutott szánkó! :)

“Kedves Eszter! Épp most bontottam ki a csomagot. Fantasztikus lett! Nagyon tetszik a szalag és a kis szarvas agancs is, borzasztóan örülök, hogy rád találtam. És nagyon köszönöm a gyorsaságod is, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar meg fog érkezni a koszorú. Hálásan köszönöm még egyszer, felvidítottad a karanténban töltött napomat! Neked is örömteli készülődést kívánok az ünnepekre! Köszönettel,”

Csilla