Barion Pixel

Bemutatkozom

Örülök, hogy rátaláltál a Nonzára és itt vagy az oldalamon!

Mielőtt elmerülnél a fotók nézegetésében, hadd írjak pár szót magamról – remélem viszontlátod majd e sorokat a munkáimról készült képekben.

Sáfár Eszter vagyok, virágkötő, két gyermekes anyuka, a Nonza márka kitalálója, a Nonza Virágdekoráció tulajdonosa.

Mindig is közel állt hozzám a természet, kisgyermekként sokat voltam kint a szabadban a földünkön, mely érzést most a virágokkal, növényi részekkel való munka jeleníti meg és adja vissza számomra. A szabadság érzése, a sokszínűség, a megismételhetetlenség és a természetes szépség az, ami a mai napig megfog a természetben és motivál a munkám során.

Mindig a minőségre törekszem, minden egyes részletet fontosnak tartok, hiszen abból áll össze az egész. Mint ahogy a nagyi sütije is, ami sokkal finomabb, mint bármely más, hiszen abba belead mindent, az unokája kedvéért.

2008 óta foglalkozom virágkötészettel, addigra érett meg bennem, hogy a közgazdász pálya nem az enyém – szerettem volna a mindennapi munkám során is olyan dologgal foglalkozni, amit igazán szeretek, ami éltet, ami jó érzéssel tölt el.

Szerencsés vagyok, hogy azok közé tartozhatom, akik szeretik a munkájukat, sőt, nekem a virág többet jelent a munkánál. Feldob, energiával és boldogsággal tölt el, ezernyi lehetőséget kínál önmagam és a Ti elképzeléseitek megvalósítására. Minden csokor és dísz egyedi, hiszen nem másnak készül, hanem természetesen, Neked!

A természet adta növényanyagot a mai modern kiegészítőkkel kombinálva igyekszem megőrizni a virágok és zöldek nemes szépségét, ugyanakkor mindig valami újat alkotni belőlük, amely követi a trendet, de egyben megőrzi a múltból azt, ami szép és fontos, mint a nagyi sütije…

Szeretettel alkotok, díszeim személyre szabottan készülnek. Szívesen megvalósítom egyedi elképzelésedet, ha a készleten lévő díszektől eltérőt szeretnél.

Ha VÁSÁROLNI szeretnél, nézz körül a WEBSHOPban vagy keress elérhetőségeim valamelyikén. Tartós dekorációimat kérheted kiszállítással az ország egész területén vagy személyes átvétellel Székesfehérváron.

ESKÜVŐI virágdekorációval kapcsolatban keress bátran akkor is, ha nem Székesfehérváron van az esküvői helyszín.

INSPIRÁLÓDÁSHOZ ajánlom figyelmedbe a GALÉRIÁKat, melyeket témákra bontva megtalálsz a Munkáim oldalon.