Barion Pixel

Esküvőm lesz

Kedves Menyasszony!

A Nonzánál lehetőséged van teljes körű esküvői virágdekorációt rendelni vagy mini esküvő esetén menyasszonyi csokrot és a kívánt kiegészítő díszítést kérni.

Fontosnak tartom az esküvői dekorációnál, hogy a díszek összhangban legyenek egymással, hogy magadat lásd bennük, hogy azt gondold, „igen, ez az”, hogy azt érezd, ez valóban Neked készült.

Ezért már az első beszélgetés során igyekszem minél szélesebb képet kapni az elképzeléseitekről, Rólatok.

Ha komplett dekorációt szeretnétek, a megbeszélés során egyeztetünk mindent, ami szükséges ahhoz, hogy a kívánt összhatást, hangulatot lássátok viszont a virágdíszekben.

Nem tudod, melyik virágot hogy hívják, mi legyen a csokorban? Nem is kell. Ezzel majd én foglalkozom, hogy Te a többi fontos dologra tudj koncentrálni. Átbeszéljük a színvilágot, hangulatot, a többit pedig bízd rám!

Színes menyasszonyi csokor

Hívj most vagy írj üzenetet, hogy időpontot egyeztessünk egy kötetlen beszélgetésre, ami az első lépcső ahhoz, hogy csodás virágdekorációd legyen!

Esküvői virágdíszekből ezekre lehet szükséged:

menyasszonyi csokor, kitűző, kardísz, hajdísz, dobócsokor, koszorúslány csokor, szülőköszöntő csokor vagy virágdoboz, asztaldíszek, szalvéta díszítés, fogadódísz, teremdísz, üdvözlő tábla díszítése, boldogságkapu díszítés, autódísz, templomdíszek, gyűrűpárna, vendégajándékok

Nézd meg a korábbi menyasszonyi csokrokról, kitűzőkről, köszöntő csokrokról és egyéb esküvői virágdekorációkról készült fotókat, inspirálódj kedvedre a Nonza esküvői galéria képeiből!

Ha tetszenek a munkáim, keress bátran elérhetőségeim valamelyikén.

„A virágokat nagyon szeretem és számomra rendkívül fontos volt, hogy a ruha-csokor, a díszek egységet alkossanak, amelyet TE megvalósítottál, sőt mondhatom, hogy álmaimban sem volt olyan gyönyörű a csokor, mint ahogyan azt elkészítetted, a díszekről nem is beszélve. A csokor elegáns, ízléses volt, a díszek szintén gyönyörűek, de bohókásak voltak, amilyen volt a lagzi helyszíne is, tökéletes volt a harmónia.”

Zsuzsi

„Nagyon tetszett az esküvői csokor, gyönyörű szép lett, nem volt szívem eldobni a lányoknak! Mindenki nagyon dicsérte! Nagyon sokáig megmaradt, azóta is emlegetem, mennyire tetszett!!! ”

Tündi

„Eszti, egyedi igényeinket elégítetted ki tökéletesen fantáziával, szenvedéllyel és hozzáértéssel. Minden kisebb és nagyobb díszítés (asztali és fali díszek, kitűzők) önmagában is gyönyörű kompozíció volt, tökéletes összhangban egymással és a többi dekorációval. A torta élővirágos díszítése egyedi és szuper ötlet volt! Amiben volt elképzelésünk, azt tökélyre vitted, amit teljesen rád bíztunk, abban kiteljesedett odaadásod munkád iránt. A menyasszonyi csokor egy ilyen tökéletesre sikerült meglepetés volt :-). Köszönjük!!!”  

Tati és Zoli

“Még egyszer szeretném megköszönni Neked, hogy ilyen gyönyörű virágcsokrot, asztaldíszeket, karkötőket és kitűzőket készítettél nekünk! Mindenki csak tátotta a száját! (köztük én is :)) A csokrom meseszép lett!!! “

Gigi

“Maximálisan meg voltunk elégedve. Ilyen virág kompozíciókra gondoltunk, de leginkább a hozzáállásod, a körültekintésed, kedvességed ami nagyon szimpatikus számunkra.
Még egyszer köszönjük! :)”

Zsuzsa