Barion Pixel

Ajtókoszorú készítő workshop

Ezt az ajtókoszorú workshopot már megtartottuk, ezért most nem tudod kosárba rakni. 

Ha szeretnél egy ilyenen részt venni és vagytok többen barátok, kollégák, keress elérhetőségeim valamelyikén és egyeztetünk külön időpontot Nektek. 

Mi vár Téged?
Kellemes, családias, közvetlen légkör, alkotás jó hangulatban, szakmai segítséggel, kávé, frissítő és egy kis nassolnivaló.

Mit készítünk?
Őszi ajtókoszorút 🌿🍂🙂
Először zöld alapot készítünk örökzöldek és egyéb növényi részek felhasználásával, amit tetszés szerint díszíthettek az általatok választott színvilágban.

Kinek ajánlott a workshop?
Ha szereted a természetes dekorációt, próbálod kevéssé terhelni a környezeted műanyaggal és szívesen alkotsz, ez a workshop Neked szól.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a felhasznált zöldek idővel megszáradnak, színük fakul. Mivel nem potyognak, az ajtókoszorú sokáig a lakásodat díszítheti majd, viszont a következő szezonra már érdemes újat készíteni. 🙂

A workshop ára tartalmazza az alapot, a zöldeket és a díszítéshez szükséges anyagok gazdag választékát (termések nagy színválasztékban, szalagok, kiegészítők), melyekből kedvetek szerint válogathattok majd. (A kép illusztráció, ehhez hasonló díszt fogunk készíteni.)

IDŐPONT: 2021. okt. 9 szombat, 13.00 – 16.00  

HELYSZÍN: Nonza Virágdekorációs Műhely, Székesfehérvár, Surányi u. 28

A workshophoz előképzettség nem szükséges.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
A Nonza Virágdekoráció weboldalán, a webshopban az “Őszi ajtókoszorú workshop” megvásárlásával.

FIZETÉS MÓDJA:
Bankkártyás fizetés a weboldalon vagy banki előre utalás

LEMONDÁS:

Ha valamiért úgy alakul, hogy mégsem tudsz eljönni a workshopra, a részvételt átruházhatod valamely ismerősödre vagy ha van valaki várólistán, aki a létszám korlát miatt nem fért be a csoportba, ő átveheti a helyedet. Ez utóbbi esetben a részvételi díj visszautalásra kerül részedre, egyéb esetben lemondás esetén a befizetett díj nem jár vissza. 

További információ kérhető:
Az oldalnak írt FB üzenetben / nonza@nonza.eu email címen / 30 256 2003 tel.számon.

Csak a weboldalon való vásárlás tekinthető jelentkezésnek, a FB eseménynél való jelölés nem elegendő.

Ha szeretnél többet megtudni a workshopról, keress bátran!

Szeretettel és kellemes hangulattal várlak!
Eszter

Kategória: